Parempaa toimistokahvia!

 

Parhaimmillaan hyvä kahvi on reipas keskustelunavaus aamupalaverissa, tapa tehdä vaikutus tärkeään asiakkaaseen tai toimiston työpäivän kruunaava rentoutumishetki. Sen lisäksi, että kahvi antaa kofeiinikiksit tauolla, se taipuu muuhunkin. Kahvi tekee tauon. Menevässä taukotilassa työntekijät viihtyvät ja minglaavat keskenään. Dynaaminen, kahvilamainen ympäristö stimuloi luovuutta ja mielikuvitusta sekä lisää työviihtyvyyttä. Kaffa Coffice -solution on helpoin tapa lisätä hyvinvointia työpaikalla.

Tehdään yhdessä kahvista positiivinen voimavara toimistollenne!

KAFFA COFFICE

Toimistokahvi voi ja saa olla hyvää. Me Kaffalla väitämme, että sen täytyy olla hyvää. Siksi Kaffa Coffice. Toimitamme edellisenä päivänä paahdetun kahvin Punavuoresta suoraan toimistollenne. Me huolehdimme, että toimistonne kahvi on hyvää ja ettei se pääse loppumaan. Teidän ei tarvitse huolehtia ainakaan kahvista.

6 HELPPOA ASKELTA HYVÄÄN KAHVIIN!

PARAS RATKAISU JUURI TEIDÄN TOIMISTOLLENNE

Kaffa Coffice sopii jokaiseen toimistoon riippumatta siitä, paljonko teillä juodaan kahvia. Kustomoidaan yhdessä toimistonne rytmiin sopivin ratkaisu. Kahvinjuojien määrästä riippumatta aloitamme yhteistyön aina kahvicuppingilla. Pääsette maistamaan kahvejamme sekä valitsemaan mieleisenne. Toimistonne kahvilaitteet valitaan juomienne kahvien mukaan. Juotteko espresso-pohjaisia kahvijuomia, suodatinkahvia vai molempia? kahvin laaduntarkkailu sekä laitteiden huolto kuuluu Kaffa Cofficeen. Mitä tulee koneiden huoltoon sekä ylläpitoon, opetamme teidät puhdistamaan laitteenne. Tarvittaessa myös säännöllinen kahvilaitteiden huoltosopimus onnistuu kauttamme.

Kutsumme asiakkaitamme myös erilaisiin kahviaiheisiin koulutuksiin, jotka järjestämme yhteistyössä Helsinki School of Coffeen kanssa. Lisäksi järjestämme asiakkaillemme erilaisia kahvimaistatuksia paahtimossamme Punavuoressa. Uskomme myös että työntekijänne ihastuvat kahveihimme. Mikäli he haluavat juoda kotonaan yhtä hyvää kuin töissä, annamme henkilökohtaisen alennuksen Kaffan verkkokaupasta jokaiselle työntekijällenne.

Autamme teitä tekemään taukotilasta joko yrityksenne näköisen loungen tai kahvilahenkeä huokuvan mini-Kaffan. Kahvilamme Punavuoressa huokuu 110% Coffice -henkeä, voimme tuoda saman työpaikallenne. Tehdään taukotilastanne työntekijöitä voimaannuttava toimistokahvila, jossa luova mieli inspiroituu ja voimat lataantuvat.  

BUUKKAA ILMAINEN KAFFA COFFICE TUTUSTUMISKÄYNTI

BUUKKAA ILMAINEN KAFFA COFFICEEN TUTUSTUMINEN SEKÄ KAHVI-TASTING TIIMILLENNE!

12 + 10 =

Asiakascase – Smarp

Katso, kuinka myös työviihtyvyys Smarpilla parani Kaffa Roasteryn kahvien avulla! Lue koko blogikirjoitus tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme ratkaisemaan toimiston kahvipulmat!

Ota yhteyttä

7 + 4 =

Pietu Oikarinen

Uudet asiakkaat

+358 (0)50 599 5808
pietu.oikarinen@kaffaroastery.fi

Kari Rinne

Uudet asiakkaat

+358 (0)50 462 6128
kari.rinne@kaffaroastery.fi

Sami Ristaho

Toimistot

+358 (0)10 422 6708
sami.ristaho@kaffaroastery.fi

Share This