Piristystä tapahtumiin!

Haluatko tarjoilla koko tapahtuman parhaat kahvit?! Lainaamme ammattibaristojamme ja huipputason kahvinvalmistuslaitteita virkistämään ja luomaan positiivista, kahvintuoksuista ilmapiiriä tapahtumiin, aina messuista yritysten sisäisiin tilaisuuksiin. Pääset itse valitsemaan haluamasi kahvin ja valmistustavat, joilla erottaudut joukosta. Olipa kyseessä näyttävä chemex- tai sifonikahvi tai kestosuosikkimme, cappuccino, baristamme hoitavat tapahtuman kahvitukset hymyillen ja taidokkaasti. Kaffa Roasteryn käsityönä tehdyt pienpaahtimokahvit tekevät takuuvarmasti vaikutuksen!

Asiakascase – Oatly + Flow Festival

Flowssa yhdistyvät kaupunkikulttuurin parhaat puolet. Kattaus on vastustamaton, kun tarjolla on erinomaisen musiikin lisäksi hyvää ruokaa ja juomaa, taidetta ja kaiken kruunaa ihanan hiomaton vanha tehdasalue keskellä Helsinkiä. Täällä kahvimme ovat kuin kotonaan. Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille, että saimme olla mukana kanssanne yhdessä kesän hienoimmista tapahtumista!

Haluamme jatkossakin olla aina siellä, missä tapahtuu. Parhaimmillaan kahvimme on osana isompaa tunnetta, elämystä ja kokemusta ja tuo siihen vielä jotain lisää. Hyvä kahvi auttaa rentoutumaan ja jaksamaan keskellä kiireistä tapahtumaa. Jo pelkkä vastajauhetun kahvin houkutteleva tuoksu saa monen paremmalle tuulelle. Käsityönä alusta loppuun tehty pienpaahtimokahvi tarjoaa erinomaisen syyn pysähtyä hetkeksi nauttimaan ja rupattelemaan. Eikä pieni jonokaan tunnu haittaavaan, kun on jotain todella odottamisen arvoista! Etenkin silloin, kun on paljon nähtävää ja tehtävää on hyvä pitää itsensä vireänä – ja mikä olisikaan kahvia parempi tapa tähän.

Ole meihin yhteydessä ja varaa kahvitus tapahtumaasi!

Tutustu tuotteisiimme

KAHVIT

Lataa Kaffa Roasteryn kahvivalikoima tästä

Kahvit ja satokalenteri 28.1.2019

 

TARVIKKEET

Lataa tarvikevalikoimaamme tästä

TEET

Lataa Kaffa Roasteryn teelista tästä

Teevalikoima 2019

Ota yhteyttä

4 + 15 =

Marte Flesvig

Marte Flesvig

Tapahtumat

+358 (0)10 422 6702
marte.flesvig@kaffaroastery.fi

Share This