Lähituotettu pienpaahtimokahvi

Suomalainen valitsee kahvipöytäänsä yhä korkealaatuisempaa kahvia. Tarjoamme tervetullutta vaihtelua kahvivalikoimaan sekä kaivatun vaihtoehdon lähituotetusta, suomalaisesta pienpaahtimokahvista. Kahvin tuoreus, alkuperän jäljitettävyys sekä laatu ovat tärkeä osa toimintaamme. Perinteinen tiiliskivipaketti teollisesti tuotettua tusinakahvia on jäämässä vauhdilla käsityönä tehdyn tuorekahvin jalkoihin.

Lisämyyntiä monipuolisella kahvivalikoimalla!

Haluamme olla aktiivisesti mukana edistämässä tuotteidemme myyntiä ja järjestämme mielellämme muun muassa kahvin maistatuksia ja promootiota myymälöissä. Käsin tehty Chemex-kahvi on osoittautunut tehokkaaksi vetonaulaksi. Baristamme auttavat ja ohjeistavat kahvin valinnassa ja valmistuksessa promootion yhteydessä. Paahtimomme ovet ovat myös aina avoinna kaikille kahvista kiinnostuneille ja esittelemme mielellään toimintaamme asiakkaillemme. Ole meihin yhteydessä ja varaa promootio tai koulutus!

Voit tehdä tilauksen suoraan verkossa tilausjärjestelmäämme. Otamme tilauksia vastaan myös puhelimitse ja sähköpostitse arkisin, klo 8:30-16:00 välisenä aikana.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

+358 (0)10 422 6700

info@kaffaroastery.fi

Tutustu tuotteisiimme

KAHVIT

Lataa Kaffa Roasteryn kahvivalikoima tästä

Kahvit ja satokalenteri 28.1.2019

 

TEET

Lataa Kaffa Roasteryn teelista tästä

Teevalikoima 2019

Ota yhteyttä

6 + 5 =

Petri Vuori

Petri Vuori

Jälleenmyyjät

+358 (0)10 422 6706
petri.vuori@kaffaroastery.fi

Share This