Kahvikulttuuria kehittämässä

Uudistamme tavan, jolla kahvia tarjoillaan Suomessa ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kahvikulttuuria. Testaamme rohkeasti omassa kahvilassamme alan trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia kahvireseptejä. Kanssamme pääset itse tutustumaan paahtimotoimintaan – aina raakapavusta valmiiseen tuorekahviin. Näin luodaan tunnistettava ja erottuva, sekä ennen kaikkea maistuva kahvihetki!

Asiakascase – Fratello Torrefazione

Fratello on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. He ovat toteuttaneet menestyksekkäästi uusia ja uraa uurtavia kahvinvalmistusmenetelmiä kahvilaympäristössä. Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinpuruja ja kuumaa vettä… Lue koko blogikirjoitus tästä tai ole meihin yhtyedessä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat laadukkaan kahvin valmistusta.

Tiiviillä yhteistyöllä taataan menestyksekäs kumppanuus ja paras mahdollinen kahvi. Kaffa Roasteryn Helsinki School of Coffee kouluttaa kahvinvalmistukseen ammattibaristan johdolla ja paahtajamme tekevät Coffee Inspector –tarkastuskäyntejä laadun ylläpidon ja seurannan tueksi. Koulutuksen ja siihen yhdistetyn laaduntarkkailun avulla varmistamme systemaattisesti tasalaatuisen, ammattitaitoisen lopputuloksen.

Siirry tekemään kahvitilausta tilausjärjestelmäämme

Tutustu kahviammattilaisten koulutusvalikoimaan

Ota yhteyttä

13 + 2 =

Pietu Oikarinen

Uudet asiakkaat

+358 (0)50 599 5808
pietu.oikarinen@kaffaroastery.fi

Kari Rinne

Uudet asiakkaat

+358 (0)50 462 6128
kari.rinne@kaffaroastery.fi

Sami Ristaho

Horeca

+358 (0)10 422 6708
sami.ristaho@kaffaroastery.fi

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme tilaajat saavat aina ensimmäisenä tiedon uusista kahveistamme sekä alan ammattilaisille ajankohtaista tietoa kahvimaailman uusimmista tuulista ja trendeistä. Tervetuloa nauttimaan paremmasta kahvista!

Kiitos uutiskirjeemme tilauksesta!

Share This