Nenäpäivä-säätiön järjestämä jokavuotinen Nenäpäivä-kampanja on taas käynnissä. Kampanjalla hankitaan varoja maailman lasten auttamiseksi. Lahjoittajien ja tukijoiden avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Kaffa Roastery on tänä vuonna mukana tukemassa kampanjaa omalla Nenä-kahvillaan. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Nenä-kahvista 20% lyhentämättömänä Nenäpäivälle. Kahvi muistuttaa Kaffan suosittua Go’Morron -kahvia. Keskitumma kahvi on intensiivinen ja monivivahteinen, ja siinä voi aistia hunajaa, suklaata, jasmiinia ja sitrusta.

Nenä-kahvin lisäksi Kaffa pitää huolen, että Nenäpäivä-säätiön toimistolla riittää kahvia. Myös varsinaisena juhlapäivänä 10.11. järjestettävän Nenä-shown puhelinpanelistit ja henkilökunta saavat nauttia Kaffan Voima-kahvista.

Kaffa on oiva yhteistyökumppani Nenäpäivä-säätiölle, sillä arvomme menevät täysin yhteen. Kaffalle on tärkeää, että kahvin hankintaketju on täysin läpinäkyvä, ja että viljelmillä lapset käyvät koulua eivätkä työskentele täysipäiväisesti. Ostamme siis kahvipapumme tiloilta, joilla työolosuhteet ovat kunnossa. Haluamme muutenkin tukea hyviä asioita, joten sen vuoksi lähdimme Nenäpäivän kahvisponsoriksi.

Kaffa Roasteryn toimitusjohtaja Svante Hampfin mukaan yhteistyö Nenäpäivä-säätiön kanssa on erittäin hieno juttu.
-Olemme mielellämme mukana kantamassa kortemme kekoon hyvän asian puolesta. Meille on tärkeää, ettei meidän kahvipapujamme ole kerätty kolmansien maiden lapsia riistäen. Kaikki työ, jota voimme tehdä heidän hyvinvointinsa eteen on meille arvokasta, Hampf kiteyttää.

Auta sinäkin ja tilaa Nenä-kahvia Kaffa Roasteryn verkkokaupasta tai tee suora lahjoitus Nenäpäivän sivuilla. Voit myös haastaa muita mukaan! Kampanja on käynnissä nyt, ja varsinaista Nenäpäivää vietetään marraskuun 10. päivä.

Kiitos, että autat maailman lapsia.

Share This