WMF 5000s

WMF 5000S sopii toimistoille, joissa espressopohjaisia kahvijuomia juodaan päivittäin yli 50. Laite tekee espressojuomia sekä suodatinkahveja, Kaffalta löytyy kahvit molempiin kahvijuomiin. Koneessa riittää kapasiteettia, juomat valmistuvat vauhdilla, jopa 144 espressoa tunnissa. Parhaimmillaan WMF on toimistoilla, joissa Kaffan kahveja nautitaan tasaisesti pitkin päivää. WMF:n saa helposti tunattua yrityksenne näköiseksi, aulassakin se toivottaa vieraanne tervetulleeksi.

WMF 5000S -laite tuo laajan valikoima erilaisia kahvijuomia, laite valmistaa myös kylmiä kahvijuomia. Koneessa on papumylly sekä lukittavat säiliöt, jokainen kupillinen valmistetaan vastajauhetuista pavuista.  

WMF on aina vesiliitännäinen, joten vettä ei tarvitse täyttää itse. Lisäksi kahviporot kertyvät erilliseen keräysastiaan. Kone on huoleton käyttää ja automaattiset puhdistusohjelmat pitävät huolen sekä kahvi- että maitokoneistosta. Laitteessa on automaattinen pesuohjelma sekä Easy Clean tai Clean in Place -maidonvaahdottimen pesuohjelma.

Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WMF 5000s”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This