WMF 1500s

WMF 1500S sopii toimistoille, joissa espressopohjaisia kahvijuomia juodaan päivittäin yli 20. Laite tekee espressojuomia sekä suodatinkahveja, me Kaffalla autamme teitä valitsemaan mieleisenne kahvipapulajikkeet sekä paahtoprofiilin. Koneessa riittää kapasiteettia, juomat valmistuvat todella vauhdilla, jopa 144 espressoa tunnissa. Parhaiten WMF sopii toimistoihin, joissa kahvia nautitaan tasaisesti pitkin päivää. WMF:n saa helposti tunattua yrityksenne näköiseksi, joten aulassakin se toivottaa vieraanne tervetulleeksi.

WMF 1500S -laite tuo laajan valikoima erilaisia kahvijuomia. Sillä on mahdollista tehdä mitä erilaisempia maitokahvijuomia, myös kylmät kahvijuomat onnistuvat. Koneeseen on integroitavissa papumylly sekä lukittavat säiliöt, jolloin jokainen kupillinen valmistetaan vastajauhetuista Kaffalla paahdetuista kahvipavuista.  

WMF on aina vesiliitännäinen, joten vettä ei tarvitse täyttää itse. Lisäksi kahviporot kertyvät erilliseen keräysastiaan. Kone on huoleton käyttää ja automaattiset puhdistusohjelmat pitävät huolen sekä kahvi- että maitokoneistosta. Laitteessa on automaattinen pesuohjelma sekä Easy Clean tai Clean in Place -maidonvaahdottimen pesuohjelma.

Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WMF 1500s”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This