Jura Giga X8

Tehokas espressojuomien valmistaja Jura Giga X8 on parhaimmillaan toimistoissa, joissa on paristakymmenestä  jopa yli pariinsataan kahvinjuojaa päivittäin. Laite siis skaalautuu kaiken kokoisiin toimistoihin. Elegantisti viimeistelty huippusuoritukseen pystyvä GIGA X8 valmistaa täydellisen kahvin ennätysajassa ainutlaatuisen speed-toiminnon ansiosta. Ihanteellisesti uutettuun kahviin sekoittuu koneen sisällä kuumaa vettä ohisyöttöputkesta. Vähäistäkään määrää Kaffan kahvin aromia ei mene hukkaan valmistuksen aikana.

Laite tulee vesiliitännäisenä tai vesisäiliöllä, riippuen kahvipisteenne sijainnista. Kuten käyttö ja ohjelmointi, myös laitteen puhdistus ja huolenpito on tehty helpoksi. Sisäänrakennetut huuhtelu-, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat vähentävät laitteesta huolehtimiseen käytetyn ajan minimiin ja takaavat TÜV-sertifioidun hygieniatason.

Jura Gigassa on kaksi  erillistä papusäiliötä, jotka jauhavat jokaista kupillista varten tuoretta kahvia. Papusäiliöihin mahtuu yhteensä jopa 1,3 kg papuja ja papujen säilyvyys on taattu ilmatiiviillä kannella.

Kaffan suosittelemat lisävarusteet: Juralla on laaja lisävarustevalikoima, joka mahdollistaa räätälöinnin. Jura Giga X8 valmistaa espressopohjaisia maitokahvijuomia sekä espresso-shotteja. Riippuen siitä, millaisia kahvijuomia toimistollanne juodaan, valitaan lisäosat laitteelle. Lisävarustemallistosta löytyy myös kupinlämmitin, maitojääkaappi, kahvinpurujen poistojärjestelmä, tippuvesien poistojärjestelmä ja maksujärjestelmien liitäntäkortti. Lisäksi voit valita kahviratkaisua täydentämään tyylikkäät kalusteet säilytykseen ja laitteiden esillepanoon.

Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jura Giga X8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This