Jura Giga X3

Tehokas espressojuomien valmistaja Jura Giga X3 on parhaimmillaan toimistoissa, joissa on 5-50 kahvinjuojaa päivittäin. Elegantisti viimeistelty huippusuoritukseen pystyvä Jura GIGA X3 valmistaa täydellisen kahvin ennätysajassa, yhden kahvijuoman valmistukseen kuluu noin 40 sekuntia. Lisäksi teenjuojat on myös huomioitu, sillä laitteesta saa myös kuumaa vettä.

Jura Gigassa on integroitu papusäiliö, joka jauhaa jokaista kupillista varten tuoretta Kaffan kahvia. Papusäiliöön mahtuu jopa 1kg papuja ja kahvin säilyvyys on taattu ilmatiiviillä kannella. Laite tulee vesiliitännäisenä tai vesisäiliöllä, riippuen kahvipisteenne sijainnista. Kuten käyttö ja ohjelmointi, myös laitteen puhdistus ja huolenpito on tehty helpoksi. Sisäänrakennetut huuhtelu-, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat vähentävät laitteesta huolehtimiseen käytetyn ajan minimiin ja takaavat TÜV-sertifioidun hygieniatason.

Kaffan suosittelemat lisävarusteet: Juralla on laaja lisävarustevalikoima joka mahdollistaa räätälöinnin. Jura Giga X3 valmistaa espressopohjaisia maitokahvijuomia sekä espresso-shotteja. Riippuen siitä, millaisia kahvijuomia toimistollanne juodaan, valitaan lisäosat laitteelle. Lisävarustemallistosta löytyy myös kupinlämmitin, maitojääkaappi, kahvinpurujen poistojärjestelmä, tippuvesien poistojärjestelmä ja maksujärjestelmien liitäntäkortti. Lisäksi voit valita kahviratkaisua täydentämään tyylikkäät kalusteet säilytykseen ja laitteiden esillepanoon.

Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jura Giga X3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This