CQube SF20

CQube SF20 -kahvilaite sopii toimistoille, joissa kahvia juodaan päivittäin tasaisesti ilman erityisiä ruuhkia. Miten olisi kuppi Kaffan tuoretta, vastajauhettua suodatinkahvia? Toimistollanne voi olla joko 15 tai jopa yli 50 kahvinjuojaa päivittäin, pärjäätte hyvin CQube SF20 -laitteella. Cqube SF20 on erittäin monipuolinen laite, se toimii toimistoilla joissa juodaan 15-200 kahvikuppia päivittäin

Laite valmistaa suodatinkahvia napin painalluksella kosketusnäytöltä. Näytön saa myös räätälöityä yrityksenne näköiseksi logoa ja yritysilmettänne myöten. Koneessa on oma papumylly, jokainen kupillinen valmistetaan vastajauhetuista Kaffan pavuista. Laitteessa on kaksi papusäiliötä, taaten valinnanvaraa erilaisten paahtoprofiilien kahveille. Kaffan vastajauhetut kahvit viimeistelevät kahvitauon, myös teenjuojat huomioiden. Laitteesta saatte nopeasti myös kuuman veden. 

Kaffan suosittelemat lisälaitteet: CQube SF20-laitteeseen voi hankkia lisävarusteina jalustan, kuppitelineen ja lisätarvikelokerikon, jolloin siitä saa kompaktin ja itsenäisen kahvipisteen toimistolle.

Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksille!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CQube SF20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This