Kahvin on tehtävä vaikutus

”Silloin kun kahvi on intohimo, tekee mitä tahansa saadakseen nauttia parhaan mahdollisen kupillisen. Sitä opettelee vaikka paahtamaan kahvinsa itse. Learning by burning.”

Svante Hampf – perustaja, toimitusjohtaja

Kahvi on intohimo, jonka jaamme tuhansien suomalaisten kanssa. Haluamme olla aktiivisesti mukana suomalaisen kahvikulttuurin kehittämisessä. Kaffa Roastery on perustettu, jotta asiakkaidemme ei tarvitse opetella paahtamaan kahviaan itse. Tärkeintä meille on aina kahvin hyvä maku, mutta näemme myös kahvin alkuperän jäljitettävyyden oleellisena osana toimintaamme. Ostammekin raakapavut aina mahdollisimman suoraan viljelijältä, jotta voimme taata kahvin laadun ja eettisyyden. Toivotamme sinulle nautinnollisia hetkiä hyvän kahvin parissa!

Tutustu paahtimoomme ja käsintehtyihin tuorekahveihin!

BLENDS

Blends-kategoriasta löytyvät Kaffa Roasteryn kestosuosikeiksi nousseet, maukkaat kahvisekoitukset. Suosittelemme Blends-sarjan kahvejamme erityisesti tuorekahviin ensi kertaa tutustuvalle tai kahviharrastusta aloittelevalle. Blends avaa oven erinomaisten kahvien maailmaan. Kahvin tunnistaa keltaisesta etiketistä!

SPECIAL ROAST

Special Roast -kahvit ovat Single Origin -kahveja eli yhden kahvilajikkeen kahveja, tietyltä kahvitilalta. Näiden kahvien valikoima vaihtelee satokausien mukaan, sillä haluamme tarjota vain tuoreimpien satojen parhaimmistoa. Special Roast -kahvit tarjoavat vaihtelua ja erilaisia makuelämyksiä kahviharrastelijoille.

EXCLUSIVE

Kaffa Roasteryn villi kortti saa jopa kokeneen kahvihifistelijän makunystyrät laulamaan ja sukat pyörimään jaloissa. Tämä kategoria on varattu aivan erityisille kahveille, joita on saatavilla vain rajatusti ja muutaman kerran vuodessa. Exclusiivisestä kahvistamme nautiskellessasi huomaat, miksi kahviharrastus on vienyt sydämesi! 

Kahvibaari ja myymälä

Kaffa Roastery -kahvila ja -paahtimo sijaitsevat Punavuoressa, Helsingissä. Paahdamme kaikki kahvimme käsityönä, keskellä Helsinkiä. Kahvibaaristamme voit myös ostaa kahvia ja kahvinvalmistusvälineitä kotiin. Baristamme ja paahtajamme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivimman kahvin ja parhaat mahdolliset välineet sen valmistamiseen.

”Muutimme Rööperiin vuonna 2009. Halusimme avata paikan, jossa jokainen voi itse kokea saman matkan, jonka me olimme tehneet. Aioimme näyttää, miten kahvipaahtimo toimii ja miten hyvä kahvi syntyy. Koko prosessia saisi tarkkailla lasiseinän läpi.”

Svante Hampf – perustaja, toimitusjohtaja

Ovemme ovat avoinna kaikille, jotka haluavat nauttia kupillisen erinomaista kahvia.

Tervetuloa!

Palanen Punavuorta parhaimmillaan…

KAHVILAN AUKIOLOAJAT
Ma-Ke 7.45 – 18.00
To-Pe 7.45 – 23.00

La 10.00 – 23.00

OSOITE
Pursimiehenkatu 29 A
00150 Helsinki

Helsinki School of Coffee

Kaffa Roasteryn Helsinki School of Coffee tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kahvikoulutuksia, jotka soveltuvat vaikeustasoltaan aina aloittelijasta kahvialan ammattilaisille. Kouluttajina toimivat Kaffa Roasteryn omat baristat ja paahtajat, joilla on usean vuoden kokemus kahvialalta. Ovemme on avoinna kaikille kahvista kiinnostuneille.

Tee erinomainen kahvi kotona

Uutta opittavaa löytyy varmasti niin kahviharrastusta aloittelevalle kuin hieman harjaantuneemmallekin kahvifanille. Opastamme ja autamme sinua valmistamaan parhaan mahdollisen kahvin kotioloissa ja koulutusvalikoimaamme kuuluu sekä espresson että suodatikahvin valmistukseen perehtymistä. Kahviin pääsee tekemään tuttavuutta myös cuppingin eli kahvinmaistelun muodossa.

Kaffalaiset

Työntekijät ovat Kaffan ydin. Meillä on töissä huipputyyppejä, kaikki ihania, omia persooniaan. Arvostamme suuresti työyhteisömme monimuotoisuutta. Meitä kaikkia yhdistää intohimo kahviin. Vaikka pienpaahtimon arki on täynnä yllättäviä juonenkäänteitä ja joskus hurjiakin tilanteita, voi aina luottaa siihen, että kannattelemme toinen toisemme ja onnistumme yhdessä. Teemme työtämme omistautuneesti ja suurella sydämellä. Kaffa Roasteryn kahviperhe toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaamme tekemään uutta suomalaista kahvia!
Svante Hampf

Svante Hampf

Toimitusjohtaja

Pietu Oikarinen

Pietu Oikarinen

Uudet asiakkaat - Toimistot ja Horeca

Katja Kortström

Katja Kortström

Barista

Kari Rinne

Kari Rinne

Uudet asiakkaat - Horeca ja Toimistot

Miki Leivo

Miki Leivo

Tuotanto

Marika Väänänen

Marika Väänänen

Ostot, hallinto

Tiia Popovic

Tiia Popovic

Äitiyslomalla - Viestintä

Niina Hampf

Niina Hampf

HRM, hallinto

Alan Grosvenor

Alan Grosvenor

Paahtaja

Petri Vuori

Petri Vuori

Jälleenmyyjät

Jonna Korhonen

Jonna Korhonen

Barista, paahtaja
Sami Ristaho

Sami Ristaho

Horeca ja Toimistot

Andrew Taua'i

Andrew Taua'i

Barista

Kyle Magyar

Kyle Magyar

Barista

Michael Akins

Michael Akins

Markkinointi, uudet kahvit, paahtaja

Antti Luukkonen

Antti Luukkonen

Kouluttaja, Helsinki School of Coffee, paahtaja

Tom Strömsten

Tom Strömsten

Tuotanto

Sandra Halme

Sandra Halme

Baarin esimies, barista

Carl Nysten

Carl Nysten

Barista, paahtaja

Anne-Marie Sy

Anne-Marie Sy

Asiakaspalvelu, markkinointi

Sampsa Kotajärvi

Sampsa Kotajärvi

Barista

Ota yhteyttä

6 + 11 =

Share This