Kaffa Roastery on jo kymmenen vuoden ajan tuottanut ihmisille elämyksiä ja uusia makuja kahvimaailmasta. Seikkailumme makujen maailmassa on vienyt meitä lukuisiin eri maihin. Olemme oppineet kahvista älyttömän paljon ja imeneet inspiraatiota muilta alan ammattilaisilta. Nyt aiomme laajentaa toimintaamme ja tehdä Kaffa-kokemuksesta entistä kokonaisvaltaisemman.

Nälkämme, tai ehkä pikemminkin janomme, on kasvanut, joten kahvin ohella alamme tarjoilla joulukuusta lähtien myös laadukkaita viinejä, pienpanimo-oluita sekä tarkoin valittuja drinkkejä. Askel on täysin looginen, sillä viinin tekeminen ja oluen paneminen ovat monella tavalla hyvin lähellä kahvin valmistusta. Niin kahvissa, viinissä kuin oluessakin makujen kirjoon vaikuttavat lajike, alue ja valmistustapa. Monet muuttujat varmistavat, että jokainen tuotantoerä on oma makuseikkailunsa.

Upeat tilat huutavat käyttöä

Luvalla sanoen uusi kahvilamme on mieletön, mutta tuntuu, ettemme käytä kaikkea sen potentiaalia. Kun hieman pidemmämme aukioloaikoja ja lisäämme muutaman asiakaspaikan, parannamme mahdollisuuksiamme kehittyä ja tehdä uusia asioita.

Muistat varmaankin ne henkevät keskustelut, joita olet käynyt kahvittelun lomassa? Nyt voit tehdä sen saman viinilasillisen ääressä, tai pienpanimo-oluita maistellen. Eikä miljöössäkään ole valittamista. Suoraan sanottuna Kaffan tilat ovat kauniit, ja kauneus tuottaa iloa jo itsessään.

Mitä tarjoamme ja miksi

Alkoholivalikoimamme tulee (ainakin aluksi) olemaan pieni ja tarkoin harkittu. Viinien täytyy olla mielenkiintoisia ja jännittäviä. Suosimme luonnollisesti pientuottajia, mutta menemme kuitenkin laatu ja seikkailu edellä. Haluamme toki palvella kaikkia asiakkaitamme, joten palaute on erittäin tervetullutta. Kehitetään valikoimaa yhdessä!

Oluessa suosimme paikallisia pienpanimoita, joita riittää. Suomessa tehdään valtavasti loistavaa olutta, ja meillä on ollut kunnia tutustua muutamiin näistä taikureista. Valikoimamme muodostuu aluksi heidän tuotteistaan, mutta jatkossa aiomme luoda omiakin tuotteita yhteistyössä pienpanimoiden kanssa. Niistä ensimmäinen esimerkki on Kaffan 10-vuotisjuhlissa esitelty Decade of Decadence -kahviolut, jonka mahdollisti Hiisi-panimo.

Viinin ja oluen lisäksi valikoimissamme tulee olemaan myös Kyrö Distillery Companyn juomia. Teimme näiden parhaiden tyyppien kanssa yhteistyötä jo oman viskikahvimme Cask Coffeen merkeissä. Kollaboraatio oli niin onnistunut, että miksi emme jatkossakin juonisi jotain yhdessä.

Tervetuloa siis lasilliselle! Istu alas ja kerro henkilökunnalle, mistä pidät ja mistä et. Tehdään tämä yhdessä ja katsotaan minne se vie meidät. Seikkailu alkaa ja sinut on kutsuttu.

Edellä mainitut seikat tarkoittavat myös sitä, että Kaffa Roastery tarvitsee uutta työvoimaa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään loistavassa paikassa ja parhaassa seurassa, niin klikkaa TÄSTÄ ja ota yhteyttä!

Share This