Kahvin on tehtävä vaikutus

Sen lisäksi, että sen on oltava hyvää, meidän mielestä on ehdottoman tärkeää, että se on myös eettisesti tuotettua. Me Kaffalla tiedämme, mistä kahvimme tulevat ja missä oloissa pavut on kasvatettu ja poimittu. Kahvin laadun ja tuoreuden varmistamme paahtamalla sen itse käsin Punavuoressa. Emme paahda kahvia lainkaan varastoon. Kahvimme paahdetaan ainoastaan tilausten mukaan. Asiakkaanamme nautitte kahvin aromeista ja mausta parhaimmillaan.

Sen lisäksi että kahvi antaa kofeiinikiksit tauolla, se on muutakin. Rennompi taukotila tarjoaa oikeasti tauon työstä ja lisää työviihtyvyyttä. Viihtyvyys lisää tuottavuutta. Myös töissä täytyy voida latautua ja palautua. Ei ole vallan tavatonta, että toimistoille on viihtyvyyden nimissä rakennettu minigolf -ratoja, tuotu bilis-pyötiä sekä muita virikkeitä. Miksi? Koska, menevässä taukotilassa työntekijät viihtyvät ja minglaavat keskenään. Oma kahvila toimiston sisällä tai mahdollisesti kaupungin paras kahvila, on yksi ilmiö, jolla voidaan lisätä työviihtyvyyttä ja välillisesti kasvattaa tuottavuutta.

Luovamieli saa virtaa ja energiaa kahvista, parhaimmillaan taukotila vie homman nextille levelille. Siinä missä oikeanlaisella valaistuksella voidaan ruokkia mielikuvitusta, dynaaminen ja kahvilamainen ympäristö stimuloi luovuutta. Oikeanlainen taukotila saa työntekijöiden mielikuvituksen laukkaamaan ja luovuuden valloilleen.

Kaffa Coffice lisää työpaikan viihtyvyyttä, tekee tauoista taukoja ja tuo luovuuden tietokoneiden ruuduille. Emme toimita teille ainoastaan eettisesti tuotettua kahvia toimistollenne. Autamme teitä tekemään kahvista positiivisen voimavaran toimistollenne!

 

Ota yhteyttä

8 + 2 =

Pietu Oikarinen

Uudet asiakkaat -Toimistot

+358 (0)50 599 5808
pietu.oikarinen@kaffaroastery.fi

Kari Rinne

Uudet asiakkaat - Toimistot

+358 (0)50 462 6128

kari.rinne@kaffaroastery.fi

Sami Ristaho

Toimistot

Share This