Mieti viimeksi toimistolla nauttimaasi kahvikupillista. Olisitko valmis maksamaan siitä? Oliko se kitkerää litkua vai herkullinen makuelämys? Ilmianna huono toimistokahvi ja ota rohkeasti askel kohti parempaa. Asiakkaanamme nautitte aina tuoretta, maukasta ja vastuullisesti tuotettua kahvia.
Miten hyvä kahvi voi parantaa työpaikan yhteishenkeä? Kaffa Coffice -konsepti on suunniteltu tekemään kahvista positiivinen voimavara työpaikoille ja tuomaan henkilöstöä lähemmäs toisiaan. Konsepti yhdistää työntekijät laadukkaan kahvin voimalla. Kahvitauot pakottavat (hyvällä tavalla) henkilöstön viettämään aikaa keskenään ja parhaimmillaan ne toimivat sisäisen viestinnän epävirallisena kanavana. Me Kaffalla nautimme joka päivä yhdessä Suomen parasta toimistokahvia. Kaffa Coffice tuo kaffamaista meininkiä myös teidän työpaikallenne. Voimme tehdä toimistollenne yrityksenne näköisen loungen, kahvikulman tai tuoda sinne kahvilahenkeä huokuvan mini-Kaffan. Sellaisen, jossa työntekijät ja vieraat viihtyvät ja luovuus pääsee valloilleen.
Yritysten vastuullisilla valinnoilla on suuri vaikutus Oletteko ottaneet yrityksessänne steppejä kestävämpiin valintoihin? Ehkä kahvi voisi olla seuraavana listalla? Kaffa Roastery on 100 % läpinäkyvästi toimiva pienpaahtimo. Olemme kehittäneet Kaffa Handshake -ohjelman, jonka mukaan toimimme aina, kun ostamme kahvia. Kaffa Handshake on sopimus työstä ja ympäristöstä. Käymme tapaamassa viljelijöitä henkilökohtaisesti, tutkimassa tilojen ja osuuskuntien toimintaa, sekä sopimassa reiluista ehdoista. Maksamme kahvista aina paremman hinnan kuin “fair trade” -hinta ja vaalimme pitkiä suhteita viljelijöiden kanssa. Tällä varmistamme sen, että kahvin laatu pysyy korkeana vuodesta toiseen, viljelijä pystyy elättämään itsensä ja viljelemään kahvia kestävällä tavalla ottaen huomioon luonnon monimuotoisuuden ja ympäröivän metsän. Keitetäänkö teilläkin päivän aikana liikaa kahvia? Toimistokahvia lentää viemäriin joka päivä enemmän kuin laki sallii. Tämä ei ole kenenkään etu. Räätälöidyillä ja järkevillä laiteratkaisuilla, sekä tarkoin valikoiduilla kahveilla voidaan helposti vähentää turhaa hävikkiä. Tämän johdosta säästyy pitkä penni ja ympäristökin kiittää.
 

Työnantajamielikuvan parantaminen Mikä kertoo työnantajastasi enemmän kuin kahvi, jota teille töissä tarjotaan? Ei mikään! Vitsi, vitsi, ei se kaikkea kerro, mutta hyvän kahvin tarjoaminen kielii arvostuksesta. Tai hyvästä mausta. Kaffa Roasteryn kahveilla työntekijöitä ilahduttavat mm. Slush, Spaces, Suomen Asiakastieto, Alma Media, SEB ja Azetz. Laadukas, vastuullisesti tuotettu ja hyvänmakuinen kahvi on tärkeä työsuhde-etu. Se nostattaa yhteisöllisyyttä ja samalla boostaa työhyvinvointia. Ja onhan herkullinen kahvi myös vakuuttava tervetulotoivotus toimistollanne käyville asiakkaille! 

 

Kaffan valikoimista löytyy vaaleaa ja tummaa, suklaista ja hedelmäistä sekä kaikkea niiden väliltä. Valitse valikoimasta työnantajamielukuvasi mukaista kahvia. Se voi olla Herra Korppi, Kaffan Klassikko-blendi, josta löytyy potkua ja syvyyttä. Tai kenties sesongittain vaihtuva pientilakahvi, ehkäpä marjaisa ja mehukas kenialainen. Pääsette itse valikoimaan juuri teille sopivat kahvit, kutsumme teidät kahvimaisteluun, jossa käydään läpi koko Kaffan valikoima.
Tule yhdessä kollegoidesi kanssa kahvimaisteluun ja tutustumaan Kaffa Roasteryn toimintaan. Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

4 + 6 =

Kari Rinne

Uudet asiakkaat – Toimistot

+358 (0)50 462 6128
kari.rinne@kaffaroastery.fi

Share This