UUSI KAFFALAINEN KIIKARISSA – ETSIMME NYT MYYNNIN JA MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA

Hakuaika 6.1.2019 asti.

Harjoittelun aloitusajankohta on joustava, mutta mielellään tammikuun aikana.

Harjoittelu on palkallinen ja palkka määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

Kaffa Roastery on Suomen suurin pienpaahtimo, joka sijaitsee Helsingin ihanimmassa kaupunginosassa, Rööperissä. Visiomme on muuttaa Suomen kahvikulttuuria ja rohkaista ihmisiä juomaan vähemmän, mutta parempaa kahvia. Me Kaffalaiset kuljemme yhdessä pilke silmäkulmassa kohti tärkeää tavoitettamme ja samalla toimimme neljän ydinarvomme mukaisesti. Meille ehdottoman tärkeää on, että myös uusi työkaverimme seisoo ydinarvojemme takana. Käy kurkkaamassa Kaffan arvot täältä.

Myynnin ja markkinoinnin tiimissä toimit harjoittelijana avustaen tarjousten ja muiden markkinointimateriaalien teossa sekä asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä. Saat vastuuta myös markkinoinnissa, kuten uutiskirjeiden tuottamisessa ja sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Tehtävässä onnistuminen vaatii opintoja myynnin ja markkinoinnin parissa, kokemusta asiakaspalvelusta ja koordinoivista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Kaffan ensimmäistä harjoitteluohjelmaa. Muokkaamme harjoittelun sinun taitojen ja tehtävien ympärille niin, että voimme molemmat kehittyä ja saada mahdollisimman suuren hyödyn ajasta. Lisäksi saat nauttia Suomen parasta kahvia niin paljon kun haluat!

Harjoittelu Kaffa Roasterylla on sinulle, jos

– olet kiinnostunut digi- ja sisältömarkkinoinnista
– opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa (tai olet vastavalmistunut)
– olet utelias, oma-aloitteinen ja tehokas
– olet visuaalinen ja taitava sisällöntuottaja
– olet kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista elintarvikealalla
– olet innostunut ja kiinnostunut kahvista
– osaat suomea ja englantia sujuvasti
– sinulla on (vähintään) perustason osaaminen taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä

KIINNOSTUITKO?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kaffaroastery.fi 

Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ensisijaisesti meilitse ja paikka täytetään heti kun se oikea on löytynyt. Älä siis jätä hakemuksen lähettämistä huomiselle! Ylitä odotuksemme ja laita hakemuksesi mukana lyhyt video itsestäsi ja suhteestasi kahviin.

Share This