Haemme kahta myyjää

Etsimme kahta uutta myyjää osaksi uusasiakastiimiämme.

Rwanda, Gitwe with Mike

Gitwe Washing Station     View from above   Origin visits are all about creating relationships and our Handshake program allows us to determine exactly which people we want to work with at every origin.Rwandan coffee is some of the best in the world and every year it...

Mikä ihmeen Kaffa Handshake?

Miken ja Pedon Kaffa Handshake / Pinhal, Brasilia (lue Miken reissukertomus täältä) Kaffa Handshake – Kättä päälle työstä ja ympäristöstä   Aluksi tavoitteemme oli, että Kaffasta tulisi Suomen ensimmäinen täysin läpinäkyvästi toimiva paahtimo. Pian huomasimme, että...

Uganda, the hidden gem

  Ugandan coffee is still an undiscovered territory, with massive potential, when it comes to specialty coffee. Finding a right partner and understanding how coffee is grown and sold there were key-stones of our coffee buying journey. We were looking for a partner who...

Manual Brewing V60 Pour Over Method

  Kaipaatko vaihtelua kahvin valmistukseen? Oletko koskaan kuullut Hario V60 -suodattimesta? Ihanan helppo ja hauska tapa valmistaa kahvia. Hario on japanilainen brändi, joka valmistaa laadukkaita ja visuaalisesti kauniita tarvikkeita kahvin ja teen valmistukseen....

Ethiopia, Kayon Mountain

  Kayon Mountain kahvitila perustettiin vuonna 2012 ja ideana oli alkaa tuottamaan laadukasta kahvia sosiaalisia ja luontoa arvostavia arvoja silmällä pitäen. Tila sijaitsee Etiopian eteläisessä osassa, Oromiassa, Gujin alueella. Kahvin makuprofiili on verrattavissa...

New Coffee from Solok area in Sumatra

It was the 7th day in my trip in the Sumatra mountains, and that day came this WAU effect that you sometimes get. Here is a 1min drone video i took with our Kaffa-drone. If you like it, continue reading.    Most of the famous Sumatran coffees come from the north part...

Kenya, Karindundu

In February of 2018 I traveled to Kenya with our importers Mike Riley and Matt Sealby from Falcon Coffee to visit and pick our favorite Kenya lots for the year. It was a wonderful experience involving hundreds of cups of coffee, hundreds more, a trip to...

Nano Challa with Jonna

Viime vuoden lopulla pääsin kokemaan sen, mistä olen vain osannut  haaveilla - nimittäin ensimmäinen alkuperämaamatkani ja vielä kahvin synnyinjuurille Etiopiaan! Reilun viikon ajan pääsin kiertelemään ja tutustumaan ihmisiin, jotka ovat sen kaiken...

Kesä – mikä ihana tekosyy!

Suomen kesä on säiden puolesta vaihteleva. Ja vaikka paistaisikin, kaikki eivät pääse mökille tai lomamatkalle. Kesästä saa silti nauttia. Voi esimerkiksi vierailla kesäisissä kahviloissa. Kannattaa silti valita kohteensa tarkasti, jotta ei joudu...

Shimu, Burundi

What makes a good cup of coffee? There are endless factors that affect the way our coffee tastes. The same coffee can taste amazing when you drink it wearing your favorite dress while enjoying the warm sun, and simply awful, when you are having a shitty day and you...

Fresh crop coffees have arrived from Fazenda Pinhal

Fazenda Pinhal, is nestled in the rolling hills surrounding the town of Santo Antonio do Amparo. A family farm which has been producing coffee since 1864, and is one of the first estates in that area to produce arabica coffee. The family house dates to 1824 and was...

Säästä rahaa ja pelasta maailma

Miltä tuntuisi säästää rahaa ja pelastaa maailma? Ja siinä sivussa nauttia korkeasta laadusta? Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon rahaa toimistonne kapselikeitin nielee? Laite itsessään saattaa olla kohtuullisen edullinen, mutta itse kapselit eivät. Ja...

Share This